تور ایتالیا (برگزار شده)

جزئیات تور

  • قیمت: 4/300/000 + 490 یورو
  • مدت: 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری: 1398-02-29
  • تاریخ انقضاء: 1398-03-01

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته
قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
No Name Rome hotel
4/300/000 تومان +490 یورو 4/300/000+ 690 یورو 3/890/000 تومان +290 یورو 3/90/000 تومان +190 یورو ------
نمایش بیشتر

درباره تور

اطلاعات تور

نوع سفر هوایی – ترکیش ایرلاینز
مدارک لازم – کلیه اسناد مالی اصل وکپی (پرینت گردش حساب 3 ماهه اخیرباحداقل مانده بالای 60 میلیون تومان برای هر نفر + نامه تمکن مالی از بانک به انگلیسی)
– کلیه اسناد شغلی اصل وکپی (روزنامه رسمی، اساسنامه،پروانه کسب،گواهی اشتغال به کار+ تاییدیه بیمه تامین اجتماعی، گواهی اشتغال به تحصیل و …)
– کلیه اسناد ملکی اصل و کپی به زبان لاتین (دار الترجمه رسمی)
– کپی از تمام صفحات شناسنامه به همراه اصل شناسنامه
– 2 قطعه عکس (4×3) رنگی پشت زمینه سفید، تمام رخ و جدید
– اصل پاسپورت باحداقل 7 ماه اعتبار از زمان سفر + کپی پاسپورت و کپی ویزاهای قبل
– ضمانت برگشت از سفر الزامیست
خدمات آژانس اخذ ویزا شینگن
بلیط رفت و برگشت هواپیمایی
ترانسفر فرودگاهی
اقامت در هتل های 4 ستاره با صبحانه در مرکز شهر
گشت شهری همراه با لیدر فارسی زبان مسلط به زبان محلی
بیمه مسافرتی تا سقف 50.000 یورو
توضیحات تکمیلی

* نرخ تور برای کودک زیر 2 سال: 10% بزرگسال
* هزینه ورودی سفارت بر عهده مسافر می باشد.

برنامه سفر:
روز اول: حضور در فرودگاه امام خميني جهت پرواز به رم با پرواز ترکیش به شماره پرواز TK901 ساعت: 04:10 ، ورود به رم و انتقال به هتل
روز دوم: بعد از صرف صبحانه، گشت شهري رم همراه با راهنماي محلي و فارسي زبان
روز سوم: وقت آزاد
روز چهارم: بعد از صرف صبحانه، گشت شهری ونیز، optional (هزینه گشت به عهده مسافر می باشد)
روز پنجم : بعد از صرف صبحانه، انتقال به فرودگاه جهت پرواز به تهران با هواپيمايي ترکیش ایرلاین

راهنمای سفر شهر رم

بایدها و نبایدها در شهر رم

  • سعی کنید در مکان های عمومی لباس های کوتاه و نامناسب نپوشید.
  • هنگام سوار شدن به تاکسی توجه داشته باشید که از تاکسی متر استفاده کند.
  • کیف پول را درون جیب و یا در دست نگیرید.هر روز به اندازه ی نیاز همان روز پول بردارید.
  • در این شهر جیب برها زیادی وجود دارد سعی در مکان های تاریک و خلوت زیاد تردد نکنید و همچنین سعی کنید همراه داشته باشید.
  • از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنید زیرا کارآمدتر و سریع تر هستند.

شرایط دریافت ویزای ایتالیا

مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امورخارجه 

کلیه مدارک لازم جهت اخذ روادید باید به صورت کاغذی آماده شده و توسط فرد متقاضی به متصدی باجه در هنگام ارائه درخواست، تحویل گردند. لذا هیچیک از مدارکی که در هنگام ارسال درخواست تعیین وقت، بصورت الکترونیکی و در ضمیمه ایمیل به کنسولگری ارسال گردند، مورد بررسی قرار نخواهند گرفت. از این روی بنابر دلایل فنی از متقاضیان روادید توریستی خواهشمند است فقط درخواست تعیین وقت را به این اداره ایمیل نموده و از ضمیمه کردن هرگونه فایل دیگری جدا خودداری نمایند.

چنانچه ایمیلهای درخواست تعیین وقت، حاوی فایلهای ضمیمه باشند، بلافاصله و بی آنکه مورد مطالعه قرار گیرند، حذف خواهند شد.

مدارک لازم جهت اخذ روادید:

1.   فرم رایگان

فرم درخواست روادید شنگن

2.   دو قطعه عکس پرسنلی (4X3)
بدون روتوش

3.   گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شنگن را دارد.

4.   هزینه صدور روادید به قرار ذیل که تنها بصورت نقدی و در وجه یورو قابل پرداخت است:

–       افراد بزرگسال: 60 یورو

–       افراد 6 تا 12 سال: 35 یورو

–       افراد زیر 6 سال: رایگان

–       همسر، فرزندان، والدین، پدربزگ و مادر بزگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان: رایگان

5.   دعوتنامه تکمیل شده

( در صورتی که متقاضی توسط یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در ایتالیا دارد، دعوت شود) فرد دعوت کننده می بایست نمونه دعوتنامه را بصورت کامل پر نموده و تصویر یکی از مدارک شناسایی ذیل را نیز به آن ضمیمه نماید:

–       شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر

–       شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی

6.    اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

7.   اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

–       مدیران و اعضای هیات مدیره شرکتها:

آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

–       مشاغل آزاد:

پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر

–       مشاغل وابسته و کارمندان دولتی:

لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

8.   اصل و کپی مدارک مالی، موید امکانات لازم جهت تامین مالی فرد به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

–       پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک

یا:

–       کارت اعتباری بین المللی شخصی (از قبیل Visa, Mastercard، American Express) و پرینت حساب مربوطه.

یا:

–       ضمانت نامه بانکی ( تحت عنوان Fideiussione bancaria) برای متقاضی که شخص دعوت کننده نزد یکی از بانکها یا شرکتهای  بیمه ای ایتالیایی تهیه می نماید. مبلغ این ضمانت نامه نبایست کمتر از مبالغی باشد که در جدول واقع در   کنسولگری مشخص شده است.

علاوه بر مدارک یاد شده، چنانچه متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می گردد.

9.   اصل و کپی بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل 30.000 یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.

10.          اصل و کپی بلیط هواپیما یا رزرو بلیط. 

11.          اصل و کپی رزرو هتل یا هتل ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر در ایتالیا.

12.          کپی صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

کنسولگری این اختیار را دارد که در صورت نیاز به بررسی بیشتر و بهتر، مدارک دیگری را نیز از متقاضی طلب نماید.

شهر رم

Rome
23°
clear sky
humidity: 78%
wind: 2m/s S
H 21 • L 19
31°
Thu
31°
Fri
32°
Sat
32°
Sun
Weather from OpenWeatherMap

اطلاعات لازم

حمل و نقل

ایرفلوت

نقشه راه