تور بانکوک + پاتایا

جزئیات تور

  • قیمت: 5/300/000
  • مدت: 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری: 1398-03-17
  • تاریخ انقضاء: 1398-03-25

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته
قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
The Heritage Sathorn hotel
5/300/000 6/305/000 5/190/000 4/775/000 بانکوک
Marine Paradise
5/300/000 6/305/000 5/190/000 4/775/000 پاتایا
H2 Bangkok hotel
5/515/000 6/440/000 5/005/000 4/690/000 بانکوک
Piyada Residence Pattaya hotel
5/515/000 6/440/000 5/005/000 4/690/000 پاتایا
Forum Park Hotel
6/300/000 8/010/000 6/205/000 5/330/000 بانکوک
Golden Beach Hotel
6/300/000 8/010/000 6/205/000 5/330/000 پاتایا
Ibis Sathorn hotel
6/440/000 8/330/000 6/345/000 5/330/000 بانکوک
Ibis Pattaya hotel
6/440/000 8/330/000 6/345/000 5/330/000 پاتایا
Amari Watergate Bangkok
7/500/000 10/410/000 7/410/000 5/790/000 بانکوک
Long Beach Garden hotel
7/500/000 10/410/000 7/410/000 5/790/000 پاتایا
نمایش بیشتر

برنامه روزانه

روز محل اقامت شب جاذبه‌های مورد بازدید توضیحات
3 شب آکواریوم سیام بانکوک، آیکونسیام؛ بزرگ‌ ترین جاذبه‌ جدید بانکوک، اولین رستوران رسمی توتورو در بانکوک، این جاذبه ها را در سفر به بانکوک از دست ندهید!، با باغ وحش دوزیت بانکوک آشنا شوید، با باغ وحش سافاری و پارک دریایی بانکوک بیشتر آشنا شوید، بهترین هتل های فرهنگی هنری بانکوک، بهترین هتل های رمانتیک بانکوک، در مراکز خرید ارزان بانکوک حسابی خرید کنید، رستوران های بانکوک با قیمت‌ های اقتصادی، سوغاتی های منحصر به فرد شهر بانکوک را بشناسید، نحوه رفتن از بانکوک به پاتایا در تور تایلند، نکاتی که باید درباره دریم ورلد بانکوک بدانید، چطور بانکوک را در ۲۴ ساعت به خوبی بگردیم؟، ۷ جاذبه ناشناخته در بانکوک ---
4 شب پاتایا آب و هوای پاتایا، آشنایی بیشتر با شهر ساحلی پاتایا ( Pattaya )، بازار شبانه پاتایا، باغ نانگ نوچ پاتایا، یکی از ده باغ زیبای جهان، تور دو روزه پاتایا تایلند، جزیره مرجان پاتایا، جزیره میمون پاتایا، حقایق جالب در مورد پاتایا، خانه مقدس حقیقت پاتایا، دنیای زیر آب پاتایا، رستوران ایتالیایی روفینو پاتایا، رستوران های ایرانی در پاتایا، مراکز خرید پاتایا را بشناسید، سوغات پاتایا، معبد فرا یای، پاتایا، موزه ریپلی پاتایا، نحوه رفتن از بانکوک به پاتایا در تور تایلند، هارد راک کافه پاتایا، هتل های لوکس پاتایا، پارک آبی رامایانا پاتایا، پارک آبی کارتون نتورک آمازون پاتایا، کافه کادیلاک در هتل موج پاتایا ---

درباره تور

اطلاعات تور

نوع سفر هوایی – ماهان ایر
مدارک لازم – پاسپورت با 7 ماه اعتبار
– کپی شناسنامه و کارت ملی
– پرینت 1 ماه آخر حساب با مهر بانک
– 1 قطعه عکس رنگی 3*4
– آدرس، شغل و شماره تماس مسافر
خدمات آژانس بلیط رفت و برگشت
ویزا
ترانسفر فرودگاهی و بین شهری
اقامت با صبحانه
سیم کارت اعتباری
لیدر فارسی زبان
گشت شهری
توضیحات تکمیلی

1- نرخ تور برای کودک زیر 2 سال 1.400.000 تومان می باشد.
2- مسئولیت کنترل پاسپورت بابت هرگونه ممنوعیت خروج از کشور به عهده مسافر می باشد.
3. کلیه پکیجها به صورت چارتری می باشد و در صورت کنسلی از طرف مسافرین عزیز سوخت کامل می باشد.

راهنمای سفر پاتایا

-هرگز بدون بیمه ی مسافرتی به جایی سفر نکنید.

-قبل از رزرو هتل در مورد هرگونه ی هزینه ی اضافی، اطمینان حاصل کنید.

-مسلما پاتایا شبیه شهر و یا خانه ی شما نیست،ممکن است برخی حرکات آزاردهنده باشد.

-همیشه هنگام عبور از خیابان،اطراف را به خوبی نگاه کنید.

-هرگز از آب شیر ننوشید. حتی برای مسواک زدن هم بهتر است از آب بطری استفاده کنید.

-به فرهنگ و سنت تایلندی ها احترام بگذارید. به هیچ عنوان به پادشاه و یا بودا توهین نکنید.

-زمانی که در سینما حضور پیدا می کنید و آهنگ ملی تایلند نواخته می شود،به احترام بیاستید.

-هنگام استفاده از خلال دندان،یک دستمال جلوی دهان خود بگیرید.

-همیشه لبخند بزنید و عصبانی برخورد نکنید.

-به همان اندازه ای که نیاز  دارید،پول نقد حمل کنید.

-به هیچ عنوان پول زیاد و یا جواهرات گران قیمت و چشم گیر به خود نیاویزید.

-نیاز نیست در سفر به پاتایا، وسایل بیش از حد بردارید،هرچیزی که نیاز داشته باشید،با قیمت مناسب قابل خریدن است.
 

شرایط دریافت ویزای تایلند

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی تایلند

– اصل پاسپورت (گذر نامه)

– کپی شناسنامه

– کپی کارت ملی

– یک قطعه عکس جدید 4×3 رنگی (تمام رخ و بدون عینک)

– اصل و کپی بلیط رفت وبرگشت تایلند

– پرینت گردش حساب بانکی (تمکن مالی) با مهر بانک (به زبان انگلیسی)

– ارائه تاییدیه رزرو هتل (واچر) در تایلند

 

شرایط اخذ ویزای توریستی تایلند

– اعتبار گذرنامه حتما باید بیشتر از 6 ماه باشد

ویزای توریستی تایلند 3 ماه اعتبار دارد و در این مدت شما می توانید به مدت 30 روز در این کشور اقامت کنید.

– ویزا از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزای عادی تایلند حداقل 4 روز کاری زمان لازم دارد.

ویزای تایلند از نظر تعداد ورود دارای دو نوع است: ویزای یکبار ورود و ویزای دو بار ورود.

 

نکات مهم در مورد اخذ ویزای تایلند

  – اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ مهاجرت تایلند بروید و تقاضای تمدید ویزا یا تغییر نوع ویزا بدهید.
  –
اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ مهاجرت مراجعه کنید.
 – ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

بانکوک

Bangkok
29°
few clouds
humidity: 78%
wind: 2m/s NNW
H 34 • L 32
37°
Thu
38°
Fri
39°
Sat
38°
Sun
Weather from OpenWeatherMap

پاتایا

Patayak
32°
broken clouds
humidity: 62%
wind: 3m/s NNW
H 34 • L 32
33°
Thu
33°
Fri
32°
Sat
32°
Sun
Weather from OpenWeatherMap

اطلاعات لازم

دسته‌ها: خارجی

حمل و نقل

ماهان ایر

نقشه راه