تور بانکوک + پاتایا

جزئیات تور

  • قیمت: 5/880/000
  • مدت: 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری: 1398-05-27
  • تاریخ انقضاء: 1398-06-04

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته
قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
Happyland hotel
5/880/000 7/085/000 5/680/000 5/580/000 بانکوک
MP Residence hotel
5/880/000 7/085/000 5/680/000 5/580/000 پاتایا
H Residence hotel
6/295/000 7/350/000 6/095/000 5/995/000 ------
The Sun Resort & Spa
6/295/000 7/350/000 6/095/000 5/995/000 ------
نمایش بیشتر

درباره تور

اطلاعات تور

نوع سفر هوایی – ماهان ایر
مدارک لازم – پاسپورت با 7 ماه اعتبار
– کپی شناسنامه و کارت ملی
– پرینت 1 ماه آخر حساب با مهر بانک
– 1 قطعه عکس رنگی 3*4
– آدرس، شغل و شماره تماس مسافر
خدمات آژانس بلیط رفت و برگشت
ویزا
ترانسفر فرودگاهی و بین شهری
اقامت با صبحانه
سیم کارت اعتباری
لیدر فارسی زبان
گشت شهری
توضیحات تکمیلی

1- نرخ تور برای کودک زیر 2 سال 1.400.000 تومان می باشد.
2- مسئولیت کنترل پاسپورت بابت هرگونه ممنوعیت خروج از کشور به عهده مسافر می باشد.
3. کلیه پکیجها به صورت چارتری می باشد و در صورت کنسلی از طرف مسافرین عزیز سوخت کامل می باشد.

راهنمای سفر پاتایا

-هرگز بدون بیمه ی مسافرتی به جایی سفر نکنید.

-قبل از رزرو هتل در مورد هرگونه ی هزینه ی اضافی، اطمینان حاصل کنید.

-مسلما پاتایا شبیه شهر و یا خانه ی شما نیست،ممکن است برخی حرکات آزاردهنده باشد.

-همیشه هنگام عبور از خیابان،اطراف را به خوبی نگاه کنید.

-هرگز از آب شیر ننوشید. حتی برای مسواک زدن هم بهتر است از آب بطری استفاده کنید.

-به فرهنگ و سنت تایلندی ها احترام بگذارید. به هیچ عنوان به پادشاه و یا بودا توهین نکنید.

-زمانی که در سینما حضور پیدا می کنید و آهنگ ملی تایلند نواخته می شود،به احترام بیاستید.

-هنگام استفاده از خلال دندان،یک دستمال جلوی دهان خود بگیرید.

-همیشه لبخند بزنید و عصبانی برخورد نکنید.

-به همان اندازه ای که نیاز  دارید،پول نقد حمل کنید.

-به هیچ عنوان پول زیاد و یا جواهرات گران قیمت و چشم گیر به خود نیاویزید.

-نیاز نیست در سفر به پاتایا، وسایل بیش از حد بردارید،هرچیزی که نیاز داشته باشید،با قیمت مناسب قابل خریدن است.
 

شرایط دریافت ویزای تایلند

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی تایلند

– اصل پاسپورت (گذر نامه)

– کپی شناسنامه

– کپی کارت ملی

– یک قطعه عکس جدید 4×3 رنگی (تمام رخ و بدون عینک)

– اصل و کپی بلیط رفت وبرگشت تایلند

– پرینت گردش حساب بانکی (تمکن مالی) با مهر بانک (به زبان انگلیسی)

– ارائه تاییدیه رزرو هتل (واچر) در تایلند

 

شرایط اخذ ویزای توریستی تایلند

– اعتبار گذرنامه حتما باید بیشتر از 6 ماه باشد

ویزای توریستی تایلند 3 ماه اعتبار دارد و در این مدت شما می توانید به مدت 30 روز در این کشور اقامت کنید.

– ویزا از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزای عادی تایلند حداقل 4 روز کاری زمان لازم دارد.

ویزای تایلند از نظر تعداد ورود دارای دو نوع است: ویزای یکبار ورود و ویزای دو بار ورود.

 

نکات مهم در مورد اخذ ویزای تایلند

  – اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ مهاجرت تایلند بروید و تقاضای تمدید ویزا یا تغییر نوع ویزا بدهید.
  –
اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ مهاجرت مراجعه کنید.
 – ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

بانکوک

Bangkok
29°
few clouds
humidity: 70%
wind: 4m/s WSW
H 29 • L 28
35°
Thu
35°
Fri
36°
Sat
34°
Sun
Weather from OpenWeatherMap

پاتایا

Patayak
23°
moderate rain
humidity: 98%
wind: 4m/s SW
H 23 • L 23
28°
Thu
29°
Fri
29°
Sat
28°
Sun
Weather from OpenWeatherMap

اطلاعات لازم

دسته‌ها: ترکیبی

حمل و نقل

ماهان ایر

نقشه راه