جزئیات تور

  • قیمت: 2/720/000
  • مدت: 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری: 1398-03-18
  • تاریخ انقضاء: 1398-03-21

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته
قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
Riva Baku hotel
2/720/000 3/120/000 2/710/000 2/425/000 ------
Askar Baku hotel
3/025/000 3/350/000 2/980/000 2/425/000 ------
Central Park Baku hotel
3/695/000 4/505/000 3/675/000 2/425/000 ------
Hilton Baku
6/495/000 9/590/000 6/445/000 2/425/000 ------
Four Seasons Hotel Baku
9/465/000 16/215/000 9/420/000 2/445/000 ------
نمایش بیشتر

درباره تور

اطلاعات تور

نوع سفر هوایی – ایران ایر
مدارک لازم گذرنامه با 7 ماه اعتبار
خدمات آژانس 3شب و 4روز اقامت در هتل با صبحانه.بلیط رفت و برگشت پرواز آذربایجانی.بیمه مسافرتی . لیدر فارسی زبان ترانسفر فرودگاهی
توضیحات تکمیلی پرداخت50درصد مبلغ تور هنگام ثبت نام الزامیست
پرواز چارتر و هتل گارانتی در صورت تغییر یا کنسلی مبلغی استرداد نخواهد شد
رزرو سایر ایرلاین ها و هتل ها امکان پذیر میباشد
بیمه مسافرتی برای افراد بالای 60 سال اجباری بوده و هزینه آن دریافت خواهد شد
قیمت نوزاد 395000 تومان
25دلار هزینه ویزا توسط مسافر در فرودگاه پرداخت میشود

شرایط دریافت ویزای جمهوری آذربایجان

انواع روادید آذربایجان و مدت صدور آن‌ها

برای اتباع خارجی و افراد فاقد تابعیت که قصد سفر به جمهوری آذربایجان را دارند ۲ نوع ویزا صادر می‌شود. شرایط صدور هر یک از آن‌‌ها از ویزاها به شرح ذیل است؛

ویزای آذربایجان

ویزای عادی

مدت اعتبار این نوع ویزا برای یک بار ورود و خروج ۹۰ روز از تاریخ صدور است. چنانچه هدف اتباع خارجی و افراد فاقد تابعیت از سفر به جمهوری آذربایجان یکی از موارد زیر باشد، ویزا از نوع عادی برای آنان صادر خواهد شد:

  • تجارت
  • علمی و آموزشی
  • اشتغال
  • گردشگری
  • فرهنگ و ورزش
  • اهداف انسان‌دوستانه
  • دیدار با بستگان
  • درمان

البته ویزای عادی صرف نظر از نوع آن به به دو صورت صادر می‌شود:

ویزای یکبار ورود: صاحبان این ویزا در طول مدت فوق تنها یک بار می‌توانند به قلمرو جمهوری آذربایجان ورود و خروج داشته باشند.

ویزای کثیرالورود: مدت اعتبار این نوع ویزا از زمان صدور حداکثر تا ۲ سال است. صاحبان این ویزا می‌توانند در طول مدت اعتبار آن به دفعات به قلمرو جمهوری آذربایجان ورود و خروج داشته باشند.

نکته: مدت اقامتی که در ویزا درج شده تنها در طول دوره اعتبار ویزا قابل استفاده است و چنانچه در این دوره استفاده‌ای از آن نشود، ویزا از درجه اعتبار ساقط می‌شود. همچنین، این ویزا را می‌توان به شکل لیبل (مراجعه حضوری به سفارت) یا آنلاین (آسان ویزا) دریافت کرد. برای افرادی که در چارچوب مأموریت‌های رسمی دولتی به جمهوری آذربایجان سفر می‌کنند، ویزای ورود دیپلماتیک و یا خدمت صادر می‌شود.

ویزای آذربایجان

ویزای ترانزیت یک/ دو بار ورود

این نوع ویزا برای اتباع خارجی صادر می‌شود که برای رسیدن به کشوری ثالث قصد عبور از اراضی جمهوری آذربایجان را دارند. مدت اعتبار ویزای ترانزیت از تاریخ صدور حداکثر تا ۳۰ روز و مدت مجاز اقامت در کشور حداکثر تا ۵ روز تعیین می‌شود. مدت اعتبار و اقامت ویزای ترانزیت با در نظر داشتن نوع وسیله نقلیه اعم از زمینی، هوایی، دریایی، ریلی و سایر وسایل نقلیه و مسیر مورد استفاده در عبور از کشور و زمان مورد نیاز برای طی آن مسیر تعیین خواهد شد.

ویزای آنلاین آذربایجان (آسان ویزا)

ویزای آذربایجان

دولت آذربایجان ضمن صدور ویزای شهروندان خارجی در سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های خود در خاک کشورهای دیگر به صورت حضوری (لیبل)، از دهم ژانویه سال ۲۰۱۷ اقدام به صدور ویزای آنلاین از طریق سیستم آسان ویزا (ASAN Visa) کرده است. در این رابطه، جمهوری اسلامی ایران نیز در فهرست کشورهایی قرار دارد که به اتباع آن‌ها ویزای الکترونیکی داده می‌شود. برای تهیه این ویزا کافی است تا ابتدا اسکن گذرنامه (دارای اعتبار حداقل شش ماهه) را تهیه کرده و به وب‌سایت آسان ویزا مراجعه و ثبت‌نام کنید. امکان پرداخت هزینه ویزا (۲۴ دلار) به صورت آنلاین میسر است. این ویزا در مدت یک تا سه روز کاری صادر می‌شود و تا مدت ۹۰ روز اعتبار دارد؛ البته دارندگان این ویزا مانند ویزای لیبل عادی نمی‌توانند بیشتر از سی روز در خاک آذربایجان اقامت داشته باشند.

طبق اعلام سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان، به دنبال دیدار دکتر ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، با رئیس‌جمهوری آذربایجان از مورخه ۲۵ اسفند سال ۱۳۹۶ اتباع ایران در سفرهای هوایی به جمهوری آذربایجان نیازی به مراجعه به نمایندگی‌های این کشور در ایران را ندارند و می‌توانند روادید خود را هنگام ورود به جمهوری آذربایجان در فرودگاه‌های بین المللی این کشور دریافت کنند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای آذربایجان

ویزای آذربایجان

مطابق ماده ۳۶ قانون مهاجرت جمهوری آذربایجان، ارائه مدارک زیر برای دریافت روادید سفر الزامی است:

۱) فرم پرشده تقاضای ویزا، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی

۲) اصل گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار یا مدرک عبور از مرز و کپی از صفحه‌های اصلی آن‌ها (گذرنامه کلیه متقاضیان در هنگام ارائه درخواست باید دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه باشد، زیرا در غیر این صورت تضمینی برای صدور روادید وجود ندارد).

۳) دو قطعه عکس ۴*۳ رنگی با زمینه سفید

۴) کپی گواهی بیمه پزشکی (در صورتی که طرف دعوت‌‌کننده انجام معالجات پزشکی را به عهده نگرفته باشد)

۵) فیش واریزی هزینه صدور ویزا

۶) فرم پرشده دعوت از اتباع خارجی و یا افراد فاقد تابعیت، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی و یا کپی گواهی ثبت دولتی (برای سازمانهای غیردولتی)، و یا مدرکی که هدف از سفر را ثابت کند. (برای ویزاهای ترانزیت، گردشگری و سفرهای رسمی و انفرادی،‌ نیازی به ارائه این مدارک وجود ندارد).

۷) صدور ویزا برای اتباع خارجی و یا افراد فاقد تابعیت که کمتر از ۱۸ سال سن داشته ولی با گذرنامه جداگانه و بدون همراهی والدین و یا نمایندگان قانونی آن‌ها سفر می‌کنند، منوط به ارائه کپی گواهی تولد، همچنین کپی اجازه رسمی والدین و یا نمایندگان قانونی آن‌ها و مدارک شناسایی است و کلیه این مدارک باید به تایید دفتر اسناد رسمی رسیده باشد.

هزینه صدور انواع ویزای آذربایجان

ویزای آذربایجان

طبق اطلاعیه مندرج در وب‌سایت سفارت جمهوری آذربایجان، بهای ویزاهای آذربایجان با توجه به کشور محل اقامت و نیز مدت اقامت در خاک آذربایجان متغیر است. در حال حاضر، هزینه صدور ویزا توسط سفارت برای شهروندان ایرانی برای ویزاهای ترانزیت و یک بار ورود ۲۰ دلار و برای ویزاهای چند بار ورود ۳۵۰ دلار است.

  •  

سفارتخانه و کنسولگری‌های آذربایجان در ایران

ویزای آذربایجان

سفارت جمهوری آذربایجان

  • تهران، پاسداران، خيابان نيستان سوم، كوچه راستوان، پلاک ۱۶، کدپستی: ۱۹۴۴۹۶۵۱۱۴
  • تلفن: ۵-۲۲۵۵۹۵۵۳ (۰۲۱) / نمابر: ۲۲۵۵۸۱۸۳ (۰۲۱)

كنسولگری سفارت در تهران

  • تهران، نیاوران، خیابان شهید پورابتهاج، خیابان خداوردی، کوچه سیزدهم غربی، نبش کوچه شیرافکن، پلاک ۵
  • تلفن: ۲۲۲۹۱۱۴۴(۰۲۱) / آدرس پست الكترونيكي: az.embassy.tehran@gmail.com
  • ساعت پذیرش برای اخذ ویزا: شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر

کنسولگری تبریز

  • تبریز، بلوار ولیعصر، خیابان عارف، پلاک ۹ / تلفن: ۳۳۳۳۴۸۰۳ (۰۴۱)

باکو

Bakuriani
12°
broken clouds
humidity: 74%
wind: 3m/s ESE
H 13 • L 12
20°
Thu
24°
Fri
27°
Sat
18°
Sun
Weather from OpenWeatherMap

اطلاعات لازم

دسته‌ها: خارجی

حمل و نقل

ایران ایر

نقشه راه