تور مجارستان + اتریش (برگزار شده)

جزئیات تور

  • قیمت: 3/990/000 + 650 یورو
  • مدت: 4 شب و 5 روز
  • تاریخ برگزاری: 1398-02-02
  • تاریخ انقضاء: 1398-02-02

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته
قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
No Name Budapest
3/990/000 +650 یورو 3/990/000 + 850 یورو 3/990/000 +600 یورو 3/990/000 + 550 یورو ------
No Name Vienna hotel
3/990/000 +650 یورو 3/990/000 + 850 یورو 3/990/000 +600 یورو 3/990/000 + 550 یورو ------
نمایش بیشتر

درباره تور

اطلاعات تور

نوع سفر هوایی – ایران ایر
مدارک لازم – پاسپورت با 7 ماه اعتبار و دو برگ سفید
– شناسنامه و کارت ملی
– ۲ قطعه عکس رنگی بدون رتوش و ۱ قطعه برای ویزای شینگن
– ارائه ویزاهای شینگن قبلی
– گواهی تمکن مالی و پرینت ۶ ماه آخر گردش حساب از سپرده بانکی
– بیمه مسافرتی
– گواهی اشتغال به تحصیل، ریز نمرات، افتخارات و مدارک معتبر علمی (دانشجویان)
– گواهی اشتغال به کار، کارت بازرگانی، ثبت شرکت و مجوز مطب و … (صاحبان مشاغل و تاجران)
– گواهی بازنشستگی
– سند مالکیت در صورت وجود
– معرفی نامه در صورت کارمند بودن
– دعوت نامه در صورت وجود
خدمات آژانس بلیط رفت و برگشت با هواپیمایی ایران ایر (از طریق وین)
اقامت در هتل های 4 ستاره با صبحانه
اخذ ویزای توریستی شینگن
بیمه مسافرتی
ترانسفر فرودگاهی به هتل و بالعکس
ترانسفر بین شهری
یک گشت شهری در بوداپست و یک گشت و بازدید از شهر وین
راهنما
توضیحات تکمیلی

1- مسئوليت كنترل پاسپورت به عهده شخص  مي باشد .
2- پرداخت 50% از مبلغ کل تور در زمان ثبت نام الزامی می باشد .
3- درصورت عدم صدور روادید از طرف سفارت مربوطه مبلغ 20 درصد مبلغ ارزی و 10 درصد مبلغ ریالی تور از مبلغ کل کسر و مابقی مسترد می گردد.
4- مسافران موظف هستند در وقت تعیین شده جهت انگشت نگاری در سفارت مربوطه حضور داشته باشند. پرداخت هزینه ارزی سفارت به عهده مسافر می باشد. لذا بهمراه داشتن مبلغ ارزی مورد نظر نزد مسافر الزامی می باشد.
5- اصل مدارک مسافرین تا زمان بازگشت از سفر نزد شرکت ویدا گشت  باقی می ماند.
6- مبلغ 89 دلار هزینه صندوق سفارت به عهده مسافر می باشد.
7- ارائه ضمانت بازگشت از سفر به مبلغ حداقل 80.000.000 تومان برای هر نفر به صورت ضمانتنامه بانکی یا چک رمزدار ضروری است که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتنامه های بیشتر متعاقبا اعلام می گردد.
8- سن مسافرین بر اساس اطلاعات پاسپورت محاسبه می گردد و جهت رزرو اتاق برای کودکان (با تخت و بدون تخت)، تاریخ روز ورود به هتل ها ملاک محاسبه قرار می گیرد. مبنای محاسبه سن کودکان تاریخ ورود به هتل ها می باشد.
9- درصورتی که کودک در هر سنی از تخت کامل استفاده نماید، هزینه ارزی برابر با بزرگسال اخذ خواهد گردید.
10- نرخ کودک زیر 2 سال 350 یورو + 10 درصد نرخ بلیت می باشد .

برنامه ی سفر:
1. پرواز به سمت فرودگاه وین، ترانسفر از فرودگاه وین به شهر بوداپست، اقامت در هتل بوداپست
2. تور شهر بوداپست بهمراه تور لیدر
3. آزاد
4. آزاد
5. ترانسفر از هتل بوداپست به سمت شهر براتیسلاوا پایتخت کشور اسلاواکی، تور شهری براتیسلاوا بهمراه تور لیدر، ترانسفر به سمت شهر وین، اقامت در هتل وین
6. تور شهر وین به همراه تور لیدر
7. آزاد.
8. ترانسفر به سمت فرودگاه وین، پرواز به سمت فرودگاه تهران

راهنمای سفر بوداپست

نکات مهم حمل و نقلی که در تور بوداپست باید بدانید

گشت و گذار در پایتخت و قطب‌ اقتصادی و فرهنگی کشور مجارستان با تور بوداپست آژانس مسافرتی ویدا گشت ایرانیان  یکی از بهترین اتفاقات زندگی هر گردشگر است. چرا که زیبایی‌های مسحورکننده این شهر گردشگران را از هر طیف و سلیقه‌ای سیراب می‌کند. تقریبا ۱۷ درصد از کل مردم مجارستان ساکن شهر بوداپست هستند و با در نظر گرفتن جمعیت حومه‌های اطراف، این عدد به ۳۰ درصد نیز می‎رسد.

 در سال‌های اخیر همراه با رشد این شهر، طرح‌های مدرن زیادی به‌ویژه در زمینه حمل‌ونقل شهری بوداپست اجرا شده است.  یک معرفی کوتاه درباره محبوب‌ترین سامانه‌های حمل‌ونقل این شهر، گردشگران را نسبت به آنچه در معابر و خیابان‌های این شهر می‌گذرد، آگاه کنند.

پیاده‌روی

شاید نخستین گزینه‌ای که برایتان در نظر گرفته‌ایم کمی به نظرتان عجیب باشد. همه ما قبول داریم که هدف از گردشگری، دیدن (روی دیدن تاکید می‌کنیم) است و در بسیاری از مواقع، سرعت پایین شما هنگام پیاده‌روی بهترین غنیمت برای کشف گنجینه‌های مخفی یک شهر است. خوشبختانه از آنجایی که بیشتر سایت‌های گردشگری، رستوران‌ها و موزه‌های بوداپست فاصله چندانی با یکدیگر ندارند، براحتی می‌توان بسیاری از بخش‌های آن را با پیاده‌روی تماشا کرد و لذت برد.

بوبی

بوبی یا BuBi، یک جایگزین عالی برای پیاده‌روی در بوداپست و نامی است که برای سامانه اشتراک دوچرخه این شهر انتخاب شده است. سامانه بوبی با ۱۲۶ ایستگاه و ۱۵۰۰ دوچرخه، یک شبکه سراسری با پوشش عالی را تشکیل داده است. این شبکه بخش‌های داخلی شهر، به‌ویژه “گرند بلوار” را به‌خوبی پوشش می‌دهد. هرچند در منطقه بودا نیز چندین ایستگاه بوبی مستقر شده‌اند، ولی ویژگی‌های جغرافیایی این منطقه به اندازه زمین‌های صاف مناطق مرکزی شهر مناسب دوچرخه‌سواری نیست.

سامانه حمل‌ونقل عمومی

شهر بوداپست دارای یکی از بهترین سامانه‌های حمل‌ونقل عمومی دنیا با پوشش واقعاً مناسب است. اتوبوس‌ها، واگن‌های برقی و ترامواها تقریباً تمامی بخش‌های شهر را پوشش می‌دهند. علاوه بر اینها می‌توانید از متروی شهر نیز استفاده کنید، ولی محبوبیت آن کمتر از سامانه‌های دیگر است.

برای سوار شدن به وسیله‌های حمل‌ونقل عموم بوداپست، بسته به نیاز خود می‌توانید بلیط‌های یک‌طرفه، یک‌روزه، سه‌روزه و یا هفتگی تهیه کنید. روش‌های مختلفی برای تهیه بلیط وجود دارد که ایستگاه‌های مترو و برخی از ایستگاه‌های اصلی اتوبوس از رایج‌ترین آنها هستند. دستگاه‌هایی در ایستگاه‌ها قرار گرفته است که امکان استفاده از کارت‌های اعتباری را نیز ممکن می‌سازند. چنانچه با مشکلی در این زمینه روبرو هستید، می‌توانید از همکاران ما که در سفر به بوداپست همراه شما خواهند بود، کمک بگیرید. با این حال، چنانچه به هر دلیلی موفق به خرید بلیط نشدید، می‌توانید از رانندگان اتوبوس نیز (البته با هزینه بالاتر و کمی معطلی) بلیط تهیه کنید.

تاکسی

نرخ تمامی تاکسی‌های بوداپست توسط سازمان تاکسیرانی این شهر تنظیم می‌شود و در همه آنها یکسان است. صرفنظر از آن که در چه ساعتی از روز سوار تاکسی می‌شوید، به‌طور کلی هزینه پایه ورود به تاکسی به ازای هر سفر حدود دو یورو و هزینه مسیر آن به‌ازای هر کیلومتر حدود یک یورو است. هرچند شمار آنها بسیار اندک است، ولی مراقب تاکسی‌های غیرمجاز باشید تا سرتان کلاه نرود. تاکسی‌های مجاز بوداپست همچون سایر بخش‌های دنیا به رنگ زرد هستند و نام و لوگوی شرکت مسئول آنها روی هر دو درب جلویی تاکسی قابل‌رویت است. همچنین نرخ رسمی سفرها روی درب عقب چسبانده شده است.

معمولاً می‌توانید به هر تاکسی زردی که در خیابان‌های بوداپست دیدید اعتماد کنید؛ ولی محض احتیاط برای سفارش تاکسی با شرکت‌های معتبری همچون “سیتی تاکسی” (۳۶۱۲۱۱۱۱۱۱+)، “فوتاکسی” (۳۶۱۲۲۲۲۲۲۲+) و “تله ۵” (۳۶۱۵۵۵۵۵۵۵+) تماس بگیرید. تمامی تاکسی‌های بوداپست موظف به پذیرفتن کارت اعتباری هستند.

تاکسی‌های شخصی نیز گزینه دیگری هستند که در بوداپست می‌توانید از آنها استفاده کنید. این تاکسی‌ها نیز به رنگ زرد هستند؛ با این تفاوت که روی درب‌های جلویی آنها به‌جای لوگوی شرکت، واژه “freelance” یا “független szolgáltató” نوشته شده است.

اوبر

به لطف لابی‌گری‌های مؤثر رانندگان محلی تاکسی‌های مجارستان، سرویس تاکسی اوبر از سال ۲۰۱۶ در مجارستان هیچ‌گونه فعالیتی ندارد.

اتوبوس شاتل فرودگاه (۱۰۰E)

در بوداپست نوعی اتوبوس شاتل فرودگاهی وجود دارد که مرکز این شهر (میدان دیاک فرنس) را به فرودگاه بین‌المللی “فرنس لیست” متصل می‌کند. در واقع این سامانه جالب یک میان‌بر سریع و ارزان برای ورود و خروج به فرودگاه بوداپست محسوب می‌شود. بلیط این اتوبوس برای هر سفر سه دلار است و می‌توانید از ایستگاه‌های مخصوص و همچنین فرودگاه آن را تهیه کنید. این اتوبوس‌ها هر ۲۰ دقیقه یک بار حرکت می‌کنند و در حدود نیم ساعت می‌توانند مسافران خود را بین فرودگاه و مرکز شهر جابجا نمایند.

سفارت مجارستان در تهران
آدرس: تهران، دروس، میدان هدایت، خیابان شادلو، پلاک ۱۶
تلفن: ۲۲۵۵۰۴۵۲ و ۲۲۵۵۰۴۶۰
نمابر: ۲۲۵۵۰۵۰۳

مدارک لازم برای دریافت ویزا

۱) فرم درخواست ویزا،
۲) اصل گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه،
۳)‌ اصل شناسنامه و کارت ملی،
۴) ۲ قطعه عکس رنگی زمینه سفید،
۵)‌ کپی ویزاهای قبلی و مهرهای ورود و خروج (در صورتی که قبلا ویزای شینگن یا کشور دیگری را دریافت کرده‌اید)،
۶) نامه تمکن مالی (پرینت بانکی به ازای هر نفر ۴۰ میلیون تومان با مهر و امضای شعبه)،
۷) گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، پروانه کسب، ثبت شرکت، کارت بازرگانی یا گواهی بازنشستگی (سندی که دال بر اشتغال و تمکن مالی متقاضی ویزا باشد)،
۸) بیمه‌ نامه معتبر،
۹) سند مالکیت و
۱۰) ووچر هتل و بلیط رفت و برگشت هواپیما.

 

 

 
سفارت اتریش و اخذ ویزای این کشور

 

سفارت اتریش و اخذ ویزای این کشور

زهره زرشکیان

 
 

برای دریافت ویزای اتریش چه مدارکی لازم است؟ چگونه وقت سفارت اتریش بگیریم؟ آدرس سفارت اتریش کجاست؟ در راهنمای سفارت اتریش، به این سوالات پاسخ می‌دهیم.

 
 

 

سفر به اتریش نیازمند دریافت ویزای اتریش است. برای دریافت ویزای اتریش باید مدارک خود را آماده کنید و پس از گرفتن وقت سفارت به صورت آنلاین، مدارک خود را به ترتیبی که این سفارت مشخص کرده است، در زمان تعیین شده به سفارت تحویل دهید. برای آشنایی بیشتر با مدارک سفارت اتریش، نحوه گرفتن وقت سفارت اتریش، دریافت ویزا و دسترسی به این سفارت در ادامه همراه ما باشید.

سفارت اتریش کجاست؟

تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۶-۸

دسترسی به سفارت اتریش در تهران از این مسیر هم امکان‌پذیر است: نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان میری، کوچه میرولی، پلاک ۸-۶

موقعیت سفارت اتریش در تهران روی نقشه

  • کدپستی: ۱۹۷۹۶۳۳۷۵۵
  • آدرس سایت سفارت اتریش: سایت رسمی سفارت اتریش در تهران

بخش کنسولی سفارت اتریش

برای تماس با بخش کنسولی سفارت اتریش می‌توانید روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۰۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ و ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۰۰ به وقت تهران با شماره زیر تماس بگیرید:

  • تلفن بخش کنسولی: ۲۲۷۵۰۰۴۶-۰۲۱
  • تلفن دیگر امور: ۲۲۷۵۰۰۴۶-۰۲۱
  • فاکس: ۲۲۷۰۵۲۶۲-۰۲۱
  • پست الکترونیکی: پست الکترونیکی سفارت اتریش

ساعات کاری بخش کنسولی

بخش کنسولی سفارت اتریش، یکشنبه الی پنج‌شنبه، از ساعت ۰۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

تحویل گذرنامه‌ها و مدارک تاییدشده

برای دریافت گذرنامه‌ها و اسناد و مدارک تأییدشده خود از سفارت اتریش می‌توانید منحصرا از ساعت ۱۴ الی ۱۴:۳۰ به این سفارت مراجعه کنید. همچنین به اطلاعات مندرج در قبض یا رسید خود رجوع کنید.

گرفتن وقت سفارت اتریش

برای درخواست ویزا یا اقامت اتریش، لازم است حتما از سفارت این کشور، وقت قبلی بگیرید.

متقاضیانی که تعهد نامه الکترونیکی دارند (EVE) یا می‌خواهند درخواست اقامت کنند، می‌توانند فقط به صورت آنلاین و از طریق مراجعه به وب‌سایت Terminreservierung ÖB Teheran، وقت ارائه درخواست خود را رزرو کنند.

سایر متقاضیان می‌توانند از یکشنبه الی پنج‌شنبه بین ساعت ۰۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ (به وقت ایران) فقط از طریق تماس با شماره تلفن ۲۲۷۵۰۰۴۶ یا ارسال ایمیل به نشانی ایمیل رزرو وقت مصاحبه سفارت اتریش، وقت خود را رزرو نمایند.

همچنین مسئولان بخش کنسولی سفارت اتریش از یکشنبه الی پنج‌شنبه هر هفته بین ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۰۰ (به وقت ایران) از طریق شماره تلفن ۲۲۷۵۰۰۴۶ آماده پاسخگویی به سوالات کنسولی (ویزا) شما خواهند بود. 

 

اتریش

هزینه ویزای اتریش

  • هزینه ویزای شینگن ۶۰ یورو
  • برای کودکان ۶ تا ۱۲ ساله ۳۵ یورو و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان
  • ویزای اقامت بین ۹۱ و ۱۸۰ روز در اتریش ۱۰۰ یورو
  • تایید مدرک ۴۰ یورو و صدور گذرنامه اتریشی ۷۶ یورو

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی اتریش

برای دریافت ویزای توریستی اتریش، لازم است هنگام مراجعه به سفارت، مدارک زیر را همراه داشته باشید:

۱. فرم درخواست که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.

 

۲. دو قطعه عکس رنگی (که قدیمی‌تر از ۶ ماه نباشد) (اندازه ۳,۵ در ۴,۵ سانتی‌متر)

۳. پاسپورت معتبر

      • گذرنامه حداقل ۳ ماه بیشتر از اعتبار ویزای درخواست شده، اعتبار داشته باشد
      • گذرنامه حداقل ۲ صفحه آزاد داشته باشد و از تاریخ صدور آن بیشتر از ۱۰ سال نگذشته باشد

۴. کپی پاسپورت متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شینگن گذشته)

۵. مدارک دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت وجود)، اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی

۶. بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت)

۷. رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفرهای ورودی اتریشی یا مستقیم توسط هتل تایید شده باشد. (تاییدیه آنلاین هتل قابل قبول نیست)

۸. بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز)

            • توضیح: اصولا ارائه‌ی بلیط قطعی خریداری شده الزامی نیست.

۹. مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال صورت وضعیت حساب‌های بانکی، تاییدیه بانکی و غیره)

            • ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد، در تصمیم‌گیری لحاظ نخواهد شد.

۱۰. در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۹ مدارک کافی ارائه نکند و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه‌ریزی شود، ارائه دعوتنامه (تعهدنامه) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی است.

۱۱. مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی است.

۱۲. هزینه رسیدگی به درخواست ویزا (۶۰ یورو، کودکان ۶ الی ۱۲ سال ۳۵ یورو و کودکان زیر ۶ سال رایگان) باید به یورو پرداخت شود. لازم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی‌شود.

مدارک درخواست روادید در صورت وجود باید به ترتیب زیر تحویل داده شود:

عدم رعایت این امر باعث می شود که متقاضیان بعدی در الویت قرار گیرند.

  • گذرنامه
  • فرم درخواست + عکس
  • کپی بلیط و رزرو هتل
  • دعوتنامه
  • ریزپرینت حساب بانکی
  • گواهی تمکن مالی بانک
  • فیش حقوقی
  • گواهی اشتغال به کار
  • گواهی ثبت شرکت/ پروانه کسب، پروانه مطب
  • سند ملکی
  • شناسنامه
  • سایر مدارک
  • کپی بیمه

سایر اطلاعات برای دریافت ویزای اتریش

کلیه مدارک باید به زبان آلمانی ترجمه شوند.

سفارت این حق را برای خود محفوظ می‌داند که در مواقع خاص، علاوه بر مدارک فوق، مدارک دیگری را نیز از متقاضی مطالبه نموده و/یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید.

به غیر از مواردی که از درخواست کنندگان خواسته شده است، مدارک دیگری را برای سفارت ارسال نکنید.

تمامی مدارک خواسته شده باید توسط فرد متقاضی، هنگام ارائه درخواست ویزا تحویل داده شوند.

برای تمامی اقدامات مرتبط با صدور ویزا، تنها وجهی که باید پرداخت شود، هزینه رسیدگی به درخواست ویزا است و فرم‌های درخواست ویزا رایگان هستند.

لازم است فرم درخواست ویزا را به صورت کامل، تکمیل و آن را امضا کنید. چرا که دستور تکمیل بعدی مدارک، منجر به طولانی شدن روند رسیدگی به درخواست شما خواهد شد.

درخواست‌ها باید حداقل ۱۴ روز پیش از تاریخ پیش‌بینی شده سفر ارائه شود.

صدور ویزا تضمین کننده اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریش نیست. چنانچه هنگام گذر از مرز، دلایلی مبنی بر عدم پذیرش (اخراج) به وجود آید، امکان ابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت. صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از در چارچوب سفرهای تجاری نیست.

توصیه‌های امنیتی سفارت اتریش

سفارت نسبت به دلالان که برای گرفتن وقت مصاحبه از متقاضیان مبالغ بعضا کلانی را مطالبه می‌کنند – از جمله آژانس‌های مسافرتی متعدد و اشخاصی که در جلوی سفارت به شما پیشنهاد می‌دهند – هشدار جدی می‌دهد. این افراد هیچ گونه ارتباطی با سفارت ندارند.

برخی از این دلالان پیشنهاد مدارک جعلی نیز ارائه می‌کنند. هر شخصی که مدارک جعلی به سفارت ارائه نماید، دیگر ویزا دریافت نخواهد کرد. سفارت تجربه زیادی با مدارک جعلی داشته و مجهز به آخرین تجهیزات فنی است. تقریبا تمامی موارد جعل  کشف می‌شوند. اعتراض و گلایه بعدی در این خصوص فایده‌ای نخواهد داشت.

وین

Vienna
17°
clear sky
humidity: 82%
wind: 2m/s NNW
H 21 • L 20
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
31°
Fri
Weather from OpenWeatherMap

بوداپست

Budapest
18°
clear sky
humidity: 88%
wind: 2m/s NE
H 22 • L 20
28°
Tue
29°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
Weather from OpenWeatherMap

اطلاعات لازم

حمل و نقل

ایران ایر

نقشه راه