جزئیات تور

  • قیمت: 5/320/000
  • مدت: 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری: 1398-07-08
  • تاریخ انقضاء: 1398-07-16

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته
قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
Marine Paradise
5/320/000 6/420/000 4/915/000 4/575/000 ------
Sawasdee Sunshine hotel
5/680/000 6/450/000 5/000/000 4/700/000 ------
FX Pattaya hotel
6/475/000 7/840/000 6/275/000 6/175/000 ------
Manita Boutique hotel
6/555/000 8/010/000 6/355/000 6/255/000 ------
Hotel Vista Pattaya
7/585/000 10/060/000 7/385/000 7/285/000 ------
Dusit Thani Pattaya
9/560/000 13/915/000 9/360/000 9/260/000 ------
نمایش بیشتر

درباره تور

اطلاعات تور

نوع سفر هوایی – ماهان ایر
مدارک لازم پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
کپی شناسنامه
کپی کارت ملی
عکس 3*4
صورتحساب بانکی
خدمات آژانس بلیط رفت و برگشت
لیدر فارسی زبان
بیمه مسافرتی
اقامت در هتل
ترانسفر فرودگاهی
ویزا
توضیحات تکمیلی نرخ تور برای کودک زیر دو سال: 1300.000 تومان
مسئولیت کنترل پاسپورت بابت هرگونه ممنوعیت خروج از کشور بر عهده شخص مسافر می باشد.

راهنمای سفر پاتایا

-هرگز بدون بیمه ی مسافرتی به جایی سفر نکنید.

-قبل از رزرو هتل در مورد هرگونه ی هزینه ی اضافی، اطمینان حاصل کنید.

-مسلما پاتایا شبیه شهر و یا خانه ی شما نیست،ممکن است برخی حرکات آزاردهنده باشد.

-همیشه هنگام عبور از خیابان،اطراف را به خوبی نگاه کنید.

-هرگز از آب شیر ننوشید. حتی برای مسواک زدن هم بهتر است از آب بطری استفاده کنید.

-به فرهنگ و سنت تایلندی ها احترام بگذارید. به هیچ عنوان به پادشاه و یا بودا توهین نکنید.

-زمانی که در سینما حضور پیدا می کنید و آهنگ ملی تایلند نواخته می شود،به احترام بیاستید.

-هنگام استفاده از خلال دندان،یک دستمال جلوی دهان خود بگیرید.

-همیشه لبخند بزنید و عصبانی برخورد نکنید.

-به همان اندازه ای که نیاز  دارید،پول نقد حمل کنید.

-به هیچ عنوان پول زیاد و یا جواهرات گران قیمت و چشم گیر به خود نیاویزید.

-نیاز نیست در سفر به پاتایا، وسایل بیش از حد بردارید،هرچیزی که نیاز داشته باشید،با قیمت مناسب قابل خریدن است.
 

شرایط دریافت ویزای تایلند

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی تایلند

– اصل پاسپورت (گذر نامه)

– کپی شناسنامه

– کپی کارت ملی

– یک قطعه عکس جدید 4×3 رنگی (تمام رخ و بدون عینک)

– اصل و کپی بلیط رفت وبرگشت تایلند

– پرینت گردش حساب بانکی (تمکن مالی) با مهر بانک (به زبان انگلیسی)

– ارائه تاییدیه رزرو هتل (واچر) در تایلند

 

شرایط اخذ ویزای توریستی تایلند

– اعتبار گذرنامه حتما باید بیشتر از 6 ماه باشد

ویزای توریستی تایلند 3 ماه اعتبار دارد و در این مدت شما می توانید به مدت 30 روز در این کشور اقامت کنید.

– ویزا از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزای عادی تایلند حداقل 4 روز کاری زمان لازم دارد.

ویزای تایلند از نظر تعداد ورود دارای دو نوع است: ویزای یکبار ورود و ویزای دو بار ورود.

 

نکات مهم در مورد اخذ ویزای تایلند

  – اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ مهاجرت تایلند بروید و تقاضای تمدید ویزا یا تغییر نوع ویزا بدهید.
  –
اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ مهاجرت مراجعه کنید.
 – ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

پاتایا

Patayak
23°
moderate rain
humidity: 98%
wind: 4m/s WSW
H 23 • L 22
28°
Sat
28°
Sun
30°
Mon
31°
Tue
Weather from OpenWeatherMap

اطلاعات لازم

دسته‌ها: خارجی

حمل و نقل

ماهان ایر

نقشه راه