کوالالامپور + لنکاوی

جزئیات تور

  • قیمت: 7/450/000
  • مدت: 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری: 1398-06-23
  • تاریخ انقضاء: 1398-06-31

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته
قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
Pacific Express hotel
7/450/000 8/450/000 6/380/000 5/660/000 ------
Bella Vista Express Langkawi
7/450/000 8/450/000 6/380/000 5/660/000 ------
نمایش بیشتر

درباره تور

اطلاعات تور

نوع سفر هوایی – ماهان ایر
مدارک لازم اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
خدمات آژانس بلیت رفت وبرگشت-هتل با صبحانه-بیمه مسافرتی-ترانسفر فرودگاهی-ترانسفربین شهری-تور لیدر-گشت شهری در کوالالامپور-سیم کارت
توضیحات تکمیلی پرواز و هتل بصورت چارتر و غير قابل استرداد مي باشد.
پرداخت 50% کل هزينه تور در زمان رزرواسيون ضروري مي باشد.
قيمتها با احتساب پرواز داخلي ميباشد
مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده مسافر مي باشد و آژانس ویدا گشت هيچگونه مسئوليتي در قبال ممنوعيت خروج از کشور مسافر ندارد.
نرخ کودک زیر 2 سال 1.200.000تومان می باشد
مسافرین محترم به مقصد مالزی توجه داشته باشند، طبق دستورعمل جدید از اداره گمرک مالزی از تاریخ 1 جولای 2017 پرداخت مالیات توریست کشور مالزی طبق قوانین و مقررات وزارت توریست برای هتل های 3 و 4 ستاره مبلغ 10 رینگت هر اتاق هر شب و برای هتل های 5 ستاره مبلغ 20 رینگت هر اتاق هر شب به عهده مسافر و در بدو ورود به هتل می باشد.

 

 

راهنمای سفر کوالالامپور

بایدها و نبایدهای شهر کوالالامپور

  • هرگز از آب های لوله کشی در کشور مالزی جهت آشامیدن استفاده نکنید. برای آب آشامیدنی حتما از آب معدنی استفاده و همینطور سعی کنید به دلیل شرایط آب و هوایی در این کشور زیاد آب بنوشید.
  • مالزی نسبتا امن است اما باز هم مراقب خود و اشیایی که حمل می کنید باشید. خصوصا بانوان بهتر است بیشتر مراقبت کنند به خصوص هنگامی که کیف دستی یا اشیا گران قیمت همراه دارند. چنانچه به مشکل برخورد کردید یا به کمک نیاز داشتید به راهنمای تور یا مراکز پلیس مراجعه کنید.
  • از حمل پول نقد و اشیا گران قیمت در مکان های پر بازدید جدا خودداری کنید.
  • حمل قرص های روان گردان در این کشور جرم محسوب می شود

شرایط دریافت ویزای مالزی

ویزای مالزی انواع مختلفی مثل ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای ترانزیت و ویزای کاری و تجارت دارد که اخذ هر کدام از آنها بستگی به این دارد که برای چه چیزی می خواهید به آن سفر کنید. ما در این جا می خواهیم به شما شرایط اخذ ویزای توریستی را توضیح دهیم.

در صورتی که بخواهید به قصد گردش و تفریح به مالزی سفر کنید، نیاز به ویزای توریستی آن دارید. قبلا مدت ویزای تریستی برای ایرانیان، ۳ ماه بود که حالا شرایط تعییر کرده است و مدت آن به ۲ هفته تغییر پیدا کرده است، این تغییر از سال ۲۰۱۳ اعمال شده است. برای اخذ ویزای توریستی مالزی نیازی نیست به سفارت بروید و زمانی که به فرودگاه مالزی وارد شوید، مهری در پاسپورت تان زده می شود که این مهر همان اجازه ی ورود به مالزی است.

اما برای اخذ این ویزا نیاز به مدارکی است که در زیر می توانید ببینید:

  • برای گرفتن ویزای مالزی باید بلیط رفت و برگشت را داشته باشید
  • پاسپورتی که حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد، همراهتان باشد
  • از آنجاییکه ویزای مستقلی به شما داده نمی شود و در واقع مهر درون پاسپورت به منزله ی ورود به مالزی است، نیازی به عکس نیست.
  • این ویزا هزینه ای ندارد

همانطور که در بالا گفته شد، مدت این ویزا توریستی ۱۴ روز است اما در صورتیکه بخواهید بیشتر از ۱۴ روز در مالزی بمانید، باید مدارک زیر را تحویل سافرت بدهید:

  • اصل پاسپورت
  • ۲ قطعه عکس ۴*۳
  • حساب بانکی با بیشتر از ۸ میلیون در آن و ارائه ی پرینتی از این حساب به سفارت
  • رزرو بلیط و هتل

کوالالامپور

Kuala Lumpur
28°
broken clouds
humidity: 83%
H 27 • L 25
34°
Sat
29°
Sun
31°
Mon
32°
Tue
Weather from OpenWeatherMap

اطلاعات لازم

دسته‌ها: ترکیبی

حمل و نقل

ماهان ایر

نقشه راه