کوالالامپور + پنانگ (برگزار شده)

جزئیات تور

  • قیمت: 5/830/000
  • مدت: 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری: 1398-03-22
  • تاریخ انقضاء: 1398-03-30

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته
قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
Wira Malaysia hotel
5/830/000 7/480/000 5/050/000 3/930/000 کوالالامپور
Copthorne Orchid hotel
5/830/000 7/480/000 5/050/000 3/930/000 پنانگ
Pacific Express hotel
5/980/000 7/950/000 5/170/000 3/990/000 کوالالامپور
Copthorne Orchid hotel
5/980/000 7/950/000 5/170/000 3/990/000 پنانگ
Pacific Express hotel
6/280/000 8/310/000 5/350/000 4/060/000 کوالالامپور
Flamingo by Beach hotel
6/280/000 8/310/000 5/350/000 4/060/000 پنانگ
Sunway Velocity Hotel
6/730/000 9/220/000 5/920/000 4/380/000 کوالالامپور
Holiday Inn Penang hotel
6/730/000 9/220/000 5/920/000 4/380/000 پنانگ
نمایش بیشتر

برنامه روزانه

روز محل اقامت شب جاذبه‌های مورد بازدید توضیحات
3 شب پنانگ با انجام این کارها در پنانگ ، لذت سفر خود را بیشتر کنید، برترین مراکز خرید پنانگ مالزی، بهترین غذاهای خیابانی را در پنانگ، بهترین هتل های پنانگ، تپه پنانگ مالزی نمایی پانوراماتیک از جورج تاون، جاده نفرین شده تیمپه در پنانگ مالزی ( Tempeh road )، رستوران های معروف پنانگ، ساحل باتو فرینگی پنانگ، سواحل معروف پنانگ، عمارت تاریخی چیونگ فات تز در پنانگ مالزی، موزه ای بسیار عجیب در پنانگ مالزی، موزه تعاملی پنانگ جایی برای پرواز تصورات شما، نقاط دیدنی و جذاب پنانگ، پارک ملی تامان نگارا پولائو پنانگ ---
4 شب کوالالامپور 10 جاذبه برتر گردشگری کوالالامپور، با بهترین هتل های کوالالامپور آشنا شوید، برترین رستوران های کوالالامپور، سرزمین شکلات بریلز در کوالالامپور، غارهای باتو، میزبان آیین هندو در کوالالامپور، فرودگاه بین‌ المللی کوالالامپور، بزرگترین فرودگاه مالزی، لوکس ترین هتل های کوالالامپور برای ماه عسل، مراکز خرید کوالالامپور با ظاهر و ویترین های جذاب، چطور کوالالامپور را در ۲۴ ساعت به خوبی بگردیم؟ ---

درباره تور

اطلاعات تور

نوع سفر هوایی – ماهان ایر
مدارک لازم ✳️ گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار
خدمات آژانس ✅ بلیط رفت و برگشت با هواپیمایی ماهان
✅ ترانسفر فرودگاه و ترانسفر بین شهری
✅ تور لیدر فارسی زبان
✅ سیم کارت رایگان برای هر اتاق
✅ بیمه مسافرتی
توضیحات تکمیلی ✔️ توجه داشته باشید که هتل های مالزی در بدو ورود مالیات را دریافت می کنند.
✔️ قیمت تور برای کودک زیر 2 سال 600.000 تومان می باشد.
✔️ مسئولیت کنترل پاسپورت بابت هرگونه ممنوعیت خروج از کشور به عهده مسافر می باشد.
✔️ بیمه مسافران بالای 60 سال الزامی و هزینه آن جداگانه از مبلغ تور محاسبه و به عهده مسافر می باشد.
✔️ هتل و پرواز به صورت گارانتی می باشد ودر صورت کنسلی سوخت کامل می باشد.
✔️ پرداخت 50% مبلغ تور در هنگام ثبت نام الزامی است.
✔️ ساعت کاری همه روزه از 09:00 الی 18:00

راهنمای سفر کوالالامپور

بایدها و نبایدهای شهر کوالالامپور

  • هرگز از آب های لوله کشی در کشور مالزی جهت آشامیدن استفاده نکنید. برای آب آشامیدنی حتما از آب معدنی استفاده و همینطور سعی کنید به دلیل شرایط آب و هوایی در این کشور زیاد آب بنوشید.
  • مالزی نسبتا امن است اما باز هم مراقب خود و اشیایی که حمل می کنید باشید. خصوصا بانوان بهتر است بیشتر مراقبت کنند به خصوص هنگامی که کیف دستی یا اشیا گران قیمت همراه دارند. چنانچه به مشکل برخورد کردید یا به کمک نیاز داشتید به راهنمای تور یا مراکز پلیس مراجعه کنید.
  • از حمل پول نقد و اشیا گران قیمت در مکان های پر بازدید جدا خودداری کنید.
  • حمل قرص های روان گردان در این کشور جرم محسوب می شود

شرایط دریافت ویزای مالزی

ویزای مالزی انواع مختلفی مثل ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای ترانزیت و ویزای کاری و تجارت دارد که اخذ هر کدام از آنها بستگی به این دارد که برای چه چیزی می خواهید به آن سفر کنید. ما در این جا می خواهیم به شما شرایط اخذ ویزای توریستی را توضیح دهیم.

در صورتی که بخواهید به قصد گردش و تفریح به مالزی سفر کنید، نیاز به ویزای توریستی آن دارید. قبلا مدت ویزای تریستی برای ایرانیان، ۳ ماه بود که حالا شرایط تعییر کرده است و مدت آن به ۲ هفته تغییر پیدا کرده است، این تغییر از سال ۲۰۱۳ اعمال شده است. برای اخذ ویزای توریستی مالزی نیازی نیست به سفارت بروید و زمانی که به فرودگاه مالزی وارد شوید، مهری در پاسپورت تان زده می شود که این مهر همان اجازه ی ورود به مالزی است.

اما برای اخذ این ویزا نیاز به مدارکی است که در زیر می توانید ببینید:

  • برای گرفتن ویزای مالزی باید بلیط رفت و برگشت را داشته باشید
  • پاسپورتی که حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد، همراهتان باشد
  • از آنجاییکه ویزای مستقلی به شما داده نمی شود و در واقع مهر درون پاسپورت به منزله ی ورود به مالزی است، نیازی به عکس نیست.
  • این ویزا هزینه ای ندارد

همانطور که در بالا گفته شد، مدت این ویزا توریستی ۱۴ روز است اما در صورتیکه بخواهید بیشتر از ۱۴ روز در مالزی بمانید، باید مدارک زیر را تحویل سافرت بدهید:

  • اصل پاسپورت
  • ۲ قطعه عکس ۴*۳
  • حساب بانکی با بیشتر از ۸ میلیون در آن و ارائه ی پرینتی از این حساب به سفارت
  • رزرو بلیط و هتل

کوالالامپور

Kuala Lumpur
32°
broken clouds
humidity: 70%
wind: 4m/s SSE
H 34 • L 32
32°
Wed
31°
Thu
31°
Fri
31°
Sat
Weather from OpenWeatherMap

اطلاعات لازم

دسته‌ها: خارجی

حمل و نقل

ماهان ایر

نقشه راه