جزئیات تور

  • قیمت: 3/695/000
  • مدت: 6 شب و 7 روز
  • تاریخ برگزاری: 1398-04-28
  • تاریخ انقضاء: 1398-05-05

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته
قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
Gold Apart Hotel
3/695/000 4/395/000 3/095/000 2/395/000 ------
Uslan hotel
4/280/000 5/395/000 3/495/000 2/395/000 ------
Blue Vista Hill Hotel
5/830/000 7/695/000 4/195/000 2/395/000 ------
Fantasia Hotel De Luxe Kusadasi
7/750/000 10/950/000 5/295/000 2/395/000 ------
Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa
11/395/000 16/795/000 7/195/000 2/395/000 ------
نمایش بیشتر

درباره تور

اطلاعات تور

نوع سفر هوایی – قشم  ایر
مدارک لازم پاسپورت با اعتبار 6 ماه از تاریخ سفر
خدمات آژانس بلیط رفت و برگشت
ترانسفر
اقامت در هتل
راهنمای فارسی زبان
بیمه مسافرتی
گشت شهری
توضیحات تکمیلی * پرداخت 50% مبلغ تور هنگام ثبت نام الزامی می باشد.
* هتل و پرواز چارتر و گارانتی بوده و غیر قابل کنسلی و استرداد می باشد.
* نرخ تور برای کودک با تخت بر اساس یک کودک محاسبه شده است و در صورت وجود 2 کودک در یک اتاق، می بایست نرخ تور کودک با کانتر مربوطه هماهنگ شود.
* مهم: مسئولیت کنترل پاسپورت از جهت ممنوعیت خروج از کشور و خسارت احتمالی آن بر عهده مسافر می باشد.
* نرخ تور برای کودک زیر 2 سال 390.000 تومان می باشد.

شرایط دریافت ویزای ترکیه

چگونگی اخذ ویزای ترکیه برای ایرانیان / شرایط اخذ ویزای ترکیه

اقامت توریستی 90 روزه – 3 ماهه کشور ترکیه بدون ویزا
ویزای ترکیه رایگان است و در بدو ورود مسافران به ترکیه صادر می شود. مدت این اقامت 90 روز، یعنی 3 ماه است. برای این نوع اقامت نیازی به ویزا نمی باشد (برای ایرانیان) و مسافران می توانند به مدت 3 ماه بدون هیچ گونه مشکلی در کشور ترکیه اقامت داشته باشند. لازم به ذکر است با این نوع ویزا شما اجازه هیچ کاری مثل خرید و فروش، تحصیل و یا کار در کشور ترکیه را نخواهید داشت. حضور بیش از 3 ماه در ترکیه مستلزم اخذ اجازه رسمی از مقامات مربوطه و تمدید مدت اقامت بوده، از این رو اقامت بیش از حد مجاز در این کشور ممنوع است و جریمه و حتی اخراج از کشور را برای افراد خاطی در پی دارد.
نکته قابل ذکر دیگر؛ سفر به کشور ترکیه از طریق وسایل نقلیه زمینی (اتوبوس و قطار) و هواپیما امکان پذیر است. تاکید می کنیم در صورت مسافرت از راه زمینی حتما با شرکت های معتبر مسافرت نموده و به توصیه های امنیتی توجه بفرمایید.

اقامت توریستی 6 ماهه کشور ترکیه با دفترچه اقامت
در حال حاضر تنها را اقامت بلند مدت در کشور ترکیه برای هموطنان عزیز، تقاضای خرید ملک در کشور ترکیه است. البته تنها سند ملک دلیلی برای اخذ این نوع اقامت نبوده و پلیس کشور ترکیه مستندات دیگری را برای اعطای این نوع اقامت مطالبه خواهد کرد. طبق آخرین اخبار بدست آمده از پارلمان ترکیه، آپریل 2014 زمان اجرایی شدن قانون تصویب شده ایست که طبق آن حقوق سایر اتباع خارجی نظیر ایرانیان در اخذ اقامت به واسطه خرید ملک را محترم شمرده شده و به ایشان اجازه حداقل یک سال اقامت در کشور ترکیه را خواهد داد.

اقامت تحصیلی و دانشجویی در کشور ترکیه
برای اخذ این نوع اقامت در ترکیه می بایست ابتدا در آزمون تومر شرکت نموده و مدرک تومر را اخذ نمائید. با کسب این مدرک در کمتر از سه ماه می توانید اقامت دانشجویی و تحصیلی در کشور ترکیه را دریافت کنید. همچنین اخذ پذیرش از موسسات آموزشی معتبر ملاک این نوع اقامت نیز خواهد بود. روش اقامت تحصیلی و دانشجویی در ترکیه برای هموطنانی که قصد اقامت در این کشور را دارند موکدا توصیه می شود.

اقامت کاری در کشور ترکیه
کسب اقامت کاری در ترکیه به دو صورت کارفرما و کارگری ممکن خواهد بود. در اقامت کاری از نوع کارفرما عموم خارجیان از جمله ایرانیان با ثبت شرکت در ترکیه و اخذ مجوز کار، واجد شرایط دریافت اقامت یک ساله ترکیه به عنوان کارفرما را خواهند داشت. این نوع اقامت بعد ها با بازه های دو ساله قابل تمدید خواهد بود. تاکید می کنیم در حال حاضر این روش بهترین روش اقامت دائمی در کشور ترکیه برای ایرانیان است.
اما در اخذ اقامت کاری از نوع کارگری تنها مستلزم این است که یک شرکت در کشور ترکیه از شما دعوت به کار کند، ولی با این شرط که با تخصصی که از شما دعوت به کار شده هیچ شهروند ترکی در آن مقطع طبق استعلام اداره کار کشور ترکیه بیکار نباشد. با توجه به این نکته می توانیم این گونه نتیجه گیری کنیم که شانس پیدا کردن کار و اخذ اقامت کاری با این روش در ترکیه برای خارجیان (ایرانیان) بسیار کم است.

کوش آداسی

اطلاعات لازم

دسته‌ها: خارجی

حمل و نقل

قشم ایر

نقشه راه